OpticBook 3600 könyvszkenner OpticFilm 7200 filmszkenner OptiCam webkamera OpticSlim 2420 vékonyszkenner OpticSlim M12 laptopszkenner OptiCard 600 kártyaolvasó OpticPro ST48 professzionális lapszkenner


OpticFilm 7200i
 

Nagy felbontás mellett most olyan hardvermegoldással, amely eltávolítja a karcokat és a szemcséket ...

Az OpticFilm 7200i filmszkenner 35 mm-es diák és negatívok szkennelésére alkalmas 7200 dpi felbontásban. A Plustek cég OpticFilm 7200i típusú szkennerét a nagy optikai felbontóképesség, az USB 2.0-s kapcsolat és a gyors szkennelési sebesség teszi képessé arra, hogy könnyedén felülmúlja a többi professzionális filmszkenner teljesítményét.

A szkennerhez hozzátartozik a SilverFast 6 Ai iSRD nevű program is. A SilverFast Ai egy díjnyertes szkennelõ program, amely ellátja a felhasználót egy magasabbrendû szkennelési környezet eredményorientált beállításaival. A legújabban bevezetett iSRD (Infrared Smart Removal of Defect) (a hibák eltávolítása infravörös szétválasztással) program eredményesen távolítja el a hibákat, automatikusan kiküszöböli a por és a karcolás okozta nyomokat..

Az OpticFilm 7200i tökéletes szkenner a fényképészeknek, a kis vállalkozásokban dolgozóknak és a magánszemélyeknek, mert számukra a lehetõségek gazdag palettáját nyújtja. Ezen szkenner segítségével jó minõségû képek hozhatók létre magazinok részére, valamint egyéb nyomtatott anyagok, fényképnagyítások, szórólapok, digitalizált diák és negatívok, weboldalakhoz felhasznált képek, valamint a barátoknak interneten megmutatott képek stb.

Az OpticFilm 7200i 48-bit színmélységgel rendelkezik, hogy lehetõvé tegye szó szerint a különbözõ színek trillióinak felismerését. Ha a szkennelt képet összehasonlítjuk az eredeti filmmel, észrevehetjük, hogy a színek rendkívüli pontossággal adódnak vissza, egyaránt megõrizve a kép éles megvilágítású és árnyékos területeinek apró részleteit.

Mi az iSRD?

Az iSRD az angol Infrared Smart Removal of Defect (= infravörös szétválasztás a hibák eltávolítására) kifejezésből alkotott mozaikszó. Az iSRD-t a szoftver és a hardver olyan kombinációjából hozták létre, amely infravörös csatornák felhasználásával oldja meg a por és a karcolás okozta kicsiny szemcsék automatikus eltávolítását. Ez az ötlet új dimenziót nyitott a hibaeltávolítás technológiáiban.



Kétféle mód is rendelkezésre áll: egy automatikus és egy kézi beállítású. Az automatikus módban a SilverFast iSRD teljes egészében saját magát állítja be, hogy tökéletes szkennelési eredményt érjen el. Kézi beállítás esetén a felhasználó kiválaszthatja, hogy melyik területe(ke)n dolgozik, a többit pedig változatlanul hagyhatja.

A hibák eltávolításával a SilverFast iSRD nem tompítja és nem teszi életlenné a szkennelt fájl, hanem az eredeti képminõséget biztosítja a felhasználó számára.

 

Windows 2000
Windows Me
Windows 98
 


2004 / 8


2004 / 7

 

 

© 2004 Plustek Inc. All Rights Reserved