OpticBook 3600 könyvszkenner OpticFilm 7200 filmszkenner OptiCam webkamera OpticSlim 2420 vékonyszkenner OpticSlim M12 laptopszkenner OptiCard 600 kártyaolvasó OpticPro ST48 professzionális lapszkennerOptiCam P1/P1000 IP kamera

| Bevezetés | Adatlap | Jellemzõk | Letöltés |

Megfigyel mindent - bárhol és bármikor...

Az OptiCam P1 kicsi, de igen hasznos hálózati kamera, amelyet könnyû felszerelni és szinte mindenhova elhelyezhetõ. Ez a kamera saját IP címmel és beépített webszerverrel rendelkezik, melyek segítségével közvetlen kapcsolatot tud teremteni a kívánt számítógépes hálózattal. Sõt még távolról is elérhetõ bármely normál Internetböngészõ segítségével.

Ez a sokrétû kamera az egyszerû telepítés után könnyen és gyorsan beállítható. A készülék háromféle felbontást tesz lehetõvé, s mindhárom állapotban kiváló a képek minõsége egészen a VGA (640x480) méretig. Ez a kamera CIF módban (320x240) percenként 30 képet közöl, és egyszerre 4 felhasználó is nézheti. A jelszó használatával pedig megakadályozható az illetéktelen hozzáférés.

Az OptiCam P1 korlátlan számú beállítást tesz lehetõvé, fokozva ezzel a biztonságot és a védelmet otthonában vagy az irodájában. Akár lakhelyet vagy embert is õrizhet ez a kamera, recepciós területet, be- és kijáratot vagy várakozási sort. Bármely esetben könnyen közvetít tevékenységeket, eredményeket vagy eseményeket az jogosult nézõk számára valós idõben a helyi hálózaton vagy pedig az Interneten.

 

Az alábbi programokkal használható:
Windows 2000
Windows Me
Windows 98
Windows XP

 

 

2005 Plustek Inc. All Rights Reserved